Am început anul cu Leadership Game

Nu știu cum ați navigat tu și organizația ta prin 2020, dar știu sigur că ne dorim cu toții ca lucrurile să meargă altfel în 2021. Nu ofer soluții miraculoase, dar vreau să dau mai departe din ceea ce am învățat în acest an diferit. Pentru că eu cred că singura garanție că 2021 va fi mai bun este ca noi să fim mai buni. În ianuarie și februarie am facilitat 8 sesiuni de Leadership Game oferite bonus pentru organizații neguvenamentale din România, Slovacia și Austria. Leadership Game este un joc inteligent care stimulează reflecția în echipă cu privire la valorile și practicile de leadership din echipă, stilul de leadership și relaționarea dintre membrii echipei.

Leadership Game m-a făcut să mă gândesc mai profund la rolul meu în echipă și la așteptările nerostite pe care le aveam de la mine și de la colegii mei. Întrebările Cristinei m-au ajutat să îmi schimb perspectiva cu privire la subiectele discutate. A fost o experiență plăcută cu rezultate utile.” (Dominika Hradiská, Ditrector executiv, Platforma centrelor și organizațiilor de voluntariat din Slovacia)

Ce am observat eu după cele 8 sesiuni:

– Oamenii din ONG-uri nu sărbătoresc destul micile sau marile victorii, deși au muuuuulte de sărbătorit

– Pandemia a afectat starea de spirit a echipelor și oamenii au nevoie să proceseze experiența la nivel individual și împreună cu echipa pentru a activa resursele de a merge mai departe

– Avem mare nevoie să dezvoltăm adaptabilitatea la nivel individual și organizațional

– Leadership Game merge drept la țintă în scoaterea la lumină a provocărilor individuale și de echipă și este o unealtă excelentă pentru reflecții profunde în echipe mai mici sau mai mari

Trebuie neapărat să încercați experiența Leadership Game! Va fi revelatoare atât pentru echipă, cât și la nivel personal.Cristina ghidează cu blândețe discuțiile, dar știe și să pună punctul de i, sau să adreseze acele întrebări la care poate nu v-ați gândit niciodată, sau pentru care nu ați îndrăznit să căutați răspunsuri, până acum. A fost mult food for thought, momente emoționante, poate întrebări dificile, dar a meritat!” (Corina Pintea, Director executiv, Pro Vobis – Centrul Național de Resurse pentru Voluntariat România)

Pentru mine a fost o bucurie să pot oferi aceste 8 sesiuni bonus de Leadership Game pentru 8 organizații preocupate de creșterea oamenilor din echipele lor.

Anul 2020 a fost. Avem opțiunea să ne gândim la el ca fiind perturbator sau transformator.

La 2021cum te gândești?