Cu cine lucrez ?

Lucrez cu OAMENI.

Care sunt uneori organizați în asociații, fundații, federații (sau organizații neguvernamentale, sau, și mai scurt, ONG-uri). Uneori sunt implicați sau conduc afaceri mai mari sau mai mici. Uneori sunt doar ei, oameni unici care găsesc în programele mele ceva ce caută, ceva de care au nevoie, ceva care îi ajută, ceva care îi inspiră. 

Lucrez cu oameni care au simțit cel puțin odată că vorbesc și nimeni nu-i înțelege. Cu oameni care vor să spună sau să facă ceva bun și sunt înțeleși greșit sau considerați agresivi.

Lucrez cu oameni care s-au întrebat cel puțin odată dacă sunt în echipa sau în cuplul potrivit.

Lucrez cu oameni care vor să meargă în aceeași direcție cu întreaga echipă și să fie direcția cea bună.

Lucrez cu oameni care au uitat să se ocupe de propriul rezervor de energie și caută modalități de regenerare a resurselor proprii.

Lucrez cu oameni care vor să înțeleagă de ce uneori reacționează instinctiv și apoi regretă ce au spus sau făcut.

Lucrez cu oameni care pierd timp mediind mici conflicte și neînțelegeri și vor să investească acest timp în ceva mai productiv pentru ei sau echipa lor.

Lucrez cu oameni care nu mai vor ca ideile lor să fie ignorate, tolerate sau trecute cu vederea.

Lucrez cu oameni care simt nevoia unei schimbări și nu știu de unde să înceapă.

Lucrez cu oameni care caută sensul și semnificația în modul lor de a trăi.

Cu cine am lucrat ?

Testimoniale

”Pe Cristina o asociez cu dialoguri inteligente, rigoare, muncă pe pâine, engleză impecabilă, o prezență sigură și rafinat-critică, personalitate cu zvâc și umor dulce-acrișor, în funcție de audiență.”

Ioana C.

(Participantă coaching de grup, 2020)

”Excelent comunicator, cu o personalitate deschisă, reușește să transmită concepte abstracte într-o formă digerabilă, cu o structură perfect logică și un grad crescut de aplicabilitate.”

Ina Ferhane

(Participantă curs Project design basics, 2020)

”Îmi doresc să particip la orice curs facilitat de Cristina. Are o abordare extraordinară față de participanți, este caldă și oferă informații clare. Pentru un curs on-line facilitarea a fost excelentă, atmosfera foarte bună și metodele interactive.”

Participant

(curs Voluntariat în asistență umanitară, Caritas Austria 2020)